Show u tel avivu

Pogledajte kako je poznati čitač misli totalno šokirao Novaka Đokovića: Bože moj, ovo je ludo!

04.10.2022 u 13:09

Bionic
Reading

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisača svih vremena, jako se dobro proveo u Tel Avivu. Osim što je osvojio tamošnji ATP turnir dobro se i proveo u slobodno vrijeme

U finalu je Novak Đoković bio bolji 6-3, 6-4 od hrvatskog tenisača Marina Čilića nakon svega sat i 35 minuta igre.

Nedugo nakon meča Đoković je napisao na Instagramu:

'Marine, uvijek je posebno zadovoljstvo i izazov igrati protiv tebe. Drago mi je da se i dalje možemo boriti za trofeje u našem sportu usprkos velikom nizu godina profesionalne karijere. Sretno dalje, care.'

No, dan nakon meča društvenim mrežama proširilo se nekoliko videa u kojima je upravo Đoković u glavnoj ulozi, a razlog je poznati izraelski 'čitač misli' koji ga je – oborio s nogu!

Tako se na Twitteru mogu vidjeti snimke na kojima Lior Suchard, svjetski poznati izraelski 'čitač misli', šokira Đokovića.

Na videu se može vidjeti kako Đoković na kalkulatoru upisuje broj i kada je računskom operacijom dobio broj s više znamenaka u tom trenu mu je Suchard pokazao taj isti broj koji je već ranije imao zapisan na papiriću. Ali to nije sve! Kada je Suchard okrenuo list papira naopako moglo se vidjeti kako piše NOVAK.

Također se u priloženom videu može vidjeti i Đokovićeva reakcija te kako je opsovao na engleskom jer je ostao u šoku.

'Ovo je ludo! Je li ovo stvarno? Da li se šališ sa mnom', pitao ga je Đoković koji je ostao potpuno zbunjen viđenim.

Usput je Suchard iz prve pogodio čije je ime Đoković zamislio u glavi i rekao mu je: Prvo slovo je M. Ime je Miomir!'

Naravno, to je zaludilo Đokovića koji je rekao 'Bože moj, ovo je ludo!', a kako je to izgledalo pogledajte u priloženim video prilozima s Twittera.