TRENER ODUŠEVLJEN

Pogledajte gol Hajduka u zadnjim sekundama: Igrači su pokazali karakter!

15.07.2016 u 08:42

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Hajduka u prvoj utakmici 2. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu u Rumunjskoj odigrali 2:2 protiv CSMS Iasija slovenski stručnjak Marijan Pušnik bio je jako zadovoljan. Jer ipak su se njegovi igrači vratili nakon ranog vodstva domaćih 2:0…

Zanimljiva je bila utakmica u Rumunjskoj u kojoj je Hajduk do pogotka za izjednačenje stigao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, doslovno u posljednjim sekundama, kada je zabio 23-godišnji Ganac Said Ahmed Said. Golove pogledajte OVDJE

'Čestitam domaćoj ekipi na dobroj igri i navijačima za sportsko ifer navijanje. Moji igrači su pokazali veliki karakter i vjerovali da mogu postići zgoditak, zato nas je na kraju nagradila sreća. Rekao sam igračima da vjeruju u pobjedu koliko ja vjerujem u njih. Rezultat je na kraju realan, ali to je samo prvo poluvrijeme. Iasi čeka teška utakmica u Splitu', kazao je nakon utakmice oduševljeni trener Hajduka Marijan Pušnik.

Kapetan Hajduka Nikola Vlašić, koji se silno trudio, nakon utakmice je kratko rekao:

'Prvi dio nismo bili na nivou. Dogovorili smo se da idemo postići pogodak. Puno je bolje izgledalo u nastavku i remi je zaslužen. Iasi nas je ipak iznenadio, znali smo što žele i mala neopreznost u obrani nas je koštala, ali smo se uspjeli vratiti u utakmicu. Trener nas je ohrabrio da se možemo vratiti i mi smo ga na koncu poslušali', kazao je Vlašić.

Nema sumnje da mlada momčad Hajduka raste svakom novom utakmicom, a nakon što su uspjeli stići do poravnanja 2:2 svima su dokazali, kao što kaže trener, da imaju karakter. U uzvratu koji se za tjedan dana igra na Poljudu imat će priliku pred svojim navijačima pokazati koliko su bolji od rumunjskog Iasija.