JAKO RUŽNA SCENA

Pogbina bahatost u finalu: To se ne radi suigračima!

12.07.2016 u 09:02

Bionic
Reading

Paul Pogba bio je potpuno nevidljiv tijekom finala Eura protiv Portugala, no nakon primljenog pogotka dao si je za pravo urlati na suigrače koje smatra najvećim krivcima za izgubljenu titulu...

Francuski 23-godišnji veznjak možda će biti prodan ovog ljeta za više od 100 milijuna eura, ali u finalu nogometnog Eura nije pokazao puno i jedan je od krivaca za poraz domaćina na Saint Denisu.

Od svih veznjaka Francuske Paul Pogba u finalu je pokazao najmanje i očekivano se našao pod žestokim kritikama nakon poraza, no ne samo zbog neuvjerljive igre, već i svojeg ponašanja na terenu u trenucima kad je brod počeo tonuti.

Naime, primljeni pogodak strašno je naljutio Pogbu koji je svoj bijes odlučio iskaliti na suigračima. Prvo je napao Gignaca koji je pogodio stativu u završnim minutama regularnog vremena, a onda i Sissoka koji je zapravo odigrao puno bolju utakmicu od njega, ali nije uspio zabiti svoje prilike.

Reakcija je to lošeg gubitnika i čovjeka koji nije timski igrač i sigurno je štetila Francuskoj u samoj završnici susreta, kad je preostalo nekoliko minuta za zabiti izjednačujući pogodak. Na društvenim mrežama Pogba je očekivano doživio pregršt negativnih reakcija zbog svog poteza, a Mourinhov Manchester United će nakon svega razmisliti hoće li zaista za njega platiti Juventusu rekordnu svotu i kompletirati transfer...