noćne utakmice

Plaćate HRT-u pretplatu i volite nogomet? Donosimo vam dobre vijesti!

14.03.2018 u 06:28

Bionic
Reading

Dvije pripremne utakmice koje će hrvatska nogometna reprezentacija odigrati na tlu Sjedinjenih Američkih Država - 23. ožujka u Miamiju protiv Perua i 27. ožujka u Dallasu protiv Meksika - izravno će prenosti Hrvatska radiotelevizija (HRT) koja je s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) dogovorila kupnju TV prava prijenosa...

Izbornik naše reprezentacije Zlatko Dalić je za spomenute dvoboje objavio širi popis na kojem su svi najbolji hrvatski nogometaši.

Prva utakmica, na stadionu Hard Rock u Miamiju protiv Perua, bit će odigrana 23. ožujka u 20.30 sati po lokalnom vremenu, odnosno 24. ožujka u 1.30 sati po hrvatskom vremenu. Peru je 11. reprezentacija na FIFA-inoj ljestvici, a na Svjetsko prvenstvo u Rusiji plasirala se kroz dodatne kvalifikacije protiv Novog Zelanda. Bit će to prvi dvoboj Hrvatske i Perua.

Utakmica protiv Meksika, koje će biti odigrana na AT&T stadionu u Dallasu, na rasporedu je 27. ožujka u 20.30 sati po lokalnom vremenu, odnosno 28. ožujka u 3.30 sati po hrvatskom vremenu. Bit će to šesti dvoboj Hrvatske i Meksika. U dosadašnjih pet utakmica protiv trenutačno 17. reprezentacije svijeta 'vatreni' su triput pobjeđivali u prijateljskim dvobojima, a dvaput bili poraženi na svjetskim prvenstvima, 2002. u Japanu i 2014. u Brazilu.

  • +55
Kvalifikacije za SP 2018., Hrvatska - Grčka Izvor: Reuters / Autor: ANTONIO BRONIC

'Utakmice protiv Meksika i Perua bit će izvrsna provjera hrvatskoj reprezentaciji uoči Rusije, a javnome medijskom servisu bit će sjajan uvod za praćenje Svjetskoga nogometnog prvenstva, s kojega će Hrvatska radiotelevizija u lipnju i srpnju prenositi sve utakmice. Osim na Hrvatskoj televiziji (HRT – HTV) izravni prijenosi prijateljskih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije protiv Perua i Meksika u Sjedinjenim Američkim Državama bit će dostupni i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi', stoji u priopćenju HRT-a.