OSIGURAO SI POVRATAK?

Petrić: Čekao sam dvije godine da zabijem za reprezentaciju

07.02.2013 u 13:32

Bionic
Reading

Povratnik u hrvatsku nogometnu reprezentaciju Mladen Petrić otkrio je u razgovoru za londonske medije da njegov klub Fulham treba još četiri pobjede da bude siguran za ostanak u engleskoj Premierligi

Petrić je u srijedu ušao s klupe i postigao pogodak u visokoj 4:0 pobjedi naše reprezentacije protiv Koreje. Susret se igrao u Engleskoj, točnije Craven Cottageu, stadionu na kojem njegov Fulham igra domaćinske utakmice Premierlige.

Petrić je nakon susreta, u razgovoru s britanskim medijima, otkrio da je bio čudan osjećaj ponovno zaigrati i zabiti za reprezentaciju, ali i da se sada u potpunosti okreće klupskoj misiji - osiguranje ostanka u Premierligi.

Fulham u subotu gostuje kod Norwicha, koji ima isti broj bodova kao i Petrićeva momčad - 28.

'Još nam je uvijek potrebno nekoliko pobjeda da osiguramo mirnu završnicu u prvenstvu. Prošla utakmica i pobjeda protiv West Hama bila je vrlo važna za sve nas. Prekinuli smo negativnu seriju i vratili samopouzdanje', rekao je Petrić, koji je u srijedu zaigrao za reprezentaciju po prvi put nakon ožujka 2011. godine.

'Bio je čudan osjećaj. Prije svega jer sam morao biti u svlačionici predviđenoj za goste (haha). Bilo je lijepo zabiti u povratničkoj utakmici. Čekao sam dvije godine da ponovno osjetim kako je to zabiti za reprezentaciju', zaključio je Petrić.