NJEGOVI SU APETITI VEĆI

Petković je želja finalista Konferencijske lige, ali vjerojatno će na tome i ostati

11.06.2024 u 17:03

Bionic
Reading

Jedan od ključnih Dinamovih igrača na putu do dvostruke krune ove sezone u hrvatskim okvirima, 29-godišnji Bruno Petković, zbog svojeg je znanja, tehničkih mogućnosti i realizatorske šarolikosti, itekako zanimljiv na nogometnom tržištu: A potencijalni kupac, jer Dinamo je to službeno komunicirao, može ga dobiti za relativno 'skroman' novac

Iako je se o Petkoviću već tjednima piše hoće li ili neće napustiti Dinamo, ovog je utorka u medijima osvanula vijest o interesu Fiorentine, kluba koji je igrao finale Konferencijske lige.

Naravno, Viole spadaju u fino nogometno društvo, no nekako sumnjamo da mogu osigurati plaću koja bi zadovoljila Petkovićeve apetite.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Navodno se ugledni talijanski agent Giovanni Branchini 'bacio' na posao, ali prema našim informacijama, vrlo su male mogućnosti da Dinamov kapetan preseli baš u Fiorentinu.

Naime, nije Fiorentina jedina koja je pokazala interes, a niti ne spada u rang klubova koja bi svojim financijskim mogućnostima privukla Metkovčanina, koji je ove sezone u Modrom dresu, u svim natjecanjima postigao 18 golova.

Pridodamo li tom da je pred Petkovićem i nastup na Euru, sigurni smo da će mu nogometna vrijednost samo rasti.

Sažetak utakmice finala SuperSort HNK-a između Rijeke i Dinama Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport