'Sve ili ništa'

Petković i Oršić složni: 'Bili su bolji, nismo se uspjeli 'spojiti' i igrati kao ekipa, a sada nemamo više što izgubiti'

26.11.2019 u 23:39

Bionic
Reading

Bruno Petković i Mislav Oršić komentirali su poraz od 2:0 protiv Atalante u Milanu

Dinamo je s 2:0 poražen od Atalante na gostovanju na San Siru u petom kolu Lige prvaka. Manchester City je u drugom susretu remijem sa Šahtarom osigurao prolazak skupine, ali i uvalio Dinamo u velike probleme uoči zadnjeg kola. 'Modrima' treba pobjeda protiv Engleza kako bi ostali u igri za novo europsko proljeće. Poraz u Milanu komentirao je Bruno Petković.

  • +13
Atalanta - Dinamo, 5. kolo Lige prvaka Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Nismo bili niti približno agresivni koliko treba. Nismo igrali kao ekipa i protivnik je zasluženo pobijedio. Bili su bolji. Ne treba sada previše polemizirati i ne smijemo si predbacivati. Moramo naučiti iz ovoga. Ovo su utakmice u kojima ne smijemo griješiti, ali i to je dio igre', rekao je Petković pa najavio susret s Englezima u zadnjem kolu:

'Nemamo što izgubiti. Moramo ići na pobjedu, moramo riskirati. Možda je tako i lakše jer nećemo imati toliki pritisak. Dobro je kada se ima što za izgubiti jer to znači da ste nešto i postigli, ali što je, tu je. Idemo na sve ili ništa', rekao je razočarani Petković.

Pred kamere je stao i Mislav Oršić koji je u ovom susretu pogodio okvir gola.

'Teško je sada bilo što dublje analizirati. Nije ovo bio naš dan. Atalanta je baš u svemu bila bolja od nas i sada moramo probati protiv Cityja izvući što se da izvući. Danas smo kasnili u duelima. Oni su stalno bili prvi na lopti i osvajali duge lopte pa je bilo teško uloviti igru. Nismo se uspjeli spojiti', rekao je Oršić pa dodao:

'Nemamo više ništa za izgubiti. U zadnjem kolu nas čeka pun Maksimir i odlična atmosfera, a onda je sve moguće. Hvala našim navijačima i na dolasku u Milano. Puno nam je značila njihova podrška i šteta što nismo uspjeli više', zaključio je Oršić.

Skupina C
AtalantaDinamo Zagreb2:0
Manchester CityŠahtjor Donetsk1:1
Utk.Pob.Ner.Izg.Bod.
1.Manchester City532011
2.Šahtjor Donetsk51316
3.Dinamo Zagreb51225
4.Atalanta51134
Sljedeće utakmice
11.12.Šahtjor DonetskAtalanta
11.12.Dinamo ZagrebManchester City