BUGARIN ISKREN

Petev progovorio o Dinamovim mukama: Meni je to bilo vrlo čudno!

28.04.2017 u 16:30

Bionic
Reading

Trener Dinama Ivajlo Petev iznenađen je posljednjim nastupima svojih nogometaša u MAXtv Prvoj ligi, no nada se boljem nastupu protiv Cibalije u subotu i ne odustaje od borbe za naslov prvaka...

Svi su bili uvjereni kako će bugarski stručnjak dobiti otkaz ovog tjedna, no nekako je uspio opstati na klupi Dinama i ovog petka održao je presicu uoči utakmice s Cibalijom na Maksimiru. Priznao je da je bio iznenađen ponašanjem igrača u posljednjim susretima protiv Hajduka i Slavena koje su 'modri' izgubili, a dojam je bio da momčad nije bila motivirana igrati.

'Takva je impresija, tako je ispalo i jako mi je to čudno. Moramo raditi na tom segmentu. Ne možete se boriti za naslov i tako izgledati, to je nemoguće i nije pravilan pristup. Ako nemate želju da odradite svoj posao, to ovako izgleda. Imam rješenje i protiv Cibalije će se to vidjeti,' samouvjereno je zaključio Ivajlo Petev pa dodao:

'Nadam se da ćemo protiv Cibalije odigrati i vratiti se na put od prije 12 dana. Neće biti lako, moramo se svi skupiti, biti jači. Želja je da odigramo bolje i uzmemo tri boda. To je jedini cilj. Igrači koji dobiju priliku, moraju ginuti i gristi za Dinamo.'

Bugarin se osvrnuo i na razgovor s upravom koja nije bila oduševljena njime ovog tjedna, ali čini se da je visoka odšteta spriječila otkaz.

'Naravno da je nakon dva loša rezultat postojala mogućnost odlaska, ali kako se kaže, kapetan zadnji napušta brod. Nadam se da ćemo se vratiti tamo gdje smo prije bili, promjenom pristupa i ponašanja. Matematički još ništa nije gotovo. Bit će jako teško, ali moramo se vratiti na stanje od prije 12-13 dana. Čudno da smo u malom roku jako pali,' zaključio je Petev koji ne odustaje od borbe za naslov prvaka, iako je zaostatak za Rijekom čak osam bodova.