POVRATAK STARIM NAVIKAMA?

Petev ga prekrižio, a bećar Sammir objavio fotku koja će razbjesniti Dinamo

12.05.2017 u 18:04

Bionic
Reading

Sammira nije previše pogodilo to što se nije našao u kadru za utakmicu 33. kola MAXtv Prve lige na Parku mladeži između Splita i Dinama

Povratnik u redove hrvatskog prvaka bio je najavljen kao veliko pojačanje, ključna osoba koja će pomoći 'modrima' da obrane titulu prvaka od Rijeke, ali se Brazilac s hrvatskim državljanstvom zasad pokazao kao totalni promašaj.

Prema nekim informacijama Dinamo je Sammiru dao godišnju plaću od čak milijun eura, a on je pružio toliko toga malo. Odigrao je 11 utakmica, zabio tek jedan gol, a u posljednjim prvenstvenim kolima nije ga ni bilo u zamislima trenera Ivajla Peteva.

Bugarski stručnjak ga je poslije posljednjeg treninga prekrižio i za dvoboj sa Splitom, Sammir se nije našao u autobusu, ali to ga uopće nije pogodilo.

Dinamov veznjak je na dan utakmice negdje oko 16 sati objavio fotografiju gdje uživa u jednom od zagrebačkih kafića sa čašom nekog pića u ruci uz poruku: 'Život je brz. Živi sa stilom.'

Life is fast . Live with style .

Objavu dijeli Jorge Sammir Cruz Campos (@iamsammir)

Vidjet ćemo kako će u Dinamu reagirati na njegovu objavu. Nitko ne može zabraniti da se zabavlja u slobodno vrijeme, ali možda bi mu bilo pametnije da to skriva od javnosti, a ne da to daje na 'sva zvona' u trenucima dok njegovu momčad očekuju ključne utakmice u borbi za naslov.

U prošlosti se Sammir naplaćao novčanih kazni zbog svojih provoda, ali izgleda da se povratkom u Zagreb vratio starim navikama. Dok se suigrači muče, on se zafrkava.