hajduk na rujevici

Kek uoči Jadranskog derbija otkrio kako će izgledati Rijeka bez Franka Andrijaševića

12.05.2017 u 07:52

Bionic
Reading

U subotu (13. svibnja) u 33. kolu MAXtv Prve lige Hajduk gostuje na Rujevici kod Rijeke (Arenasport 3, 17 sati). Riječani traže bodove kako bi zadržali prvo mjesto na ljestvici i prednost ispred Dinama, ali Hajduk ima devet utakmica u nizu bez poraza, od toga pet uzastopnih pobjeda...

'Derbi! Velika utakmica i izazov. Rasprodana Rujevica, kvalitetan protivnik i naša želja, cilj, motiv i inat da napravimo ono što se očekuje od nas i što mi očekujemo. Zadovoljan sam kako su igrači reagirali nakon zadnje utakmice i poraza od Lokomotive. Mislim da će ekipa biti spremna odigrati kvalitetno i to je najbitnije. Svi živimo za ovu veliku utakmicu', rekao je trener Rijeke Matjaž Kek u najavi Jadranskog derbija.

Najveći problem za slovenskog stratega je izostanak Franka Andrijaševića koji odrađuje žute kartone. Kako bez najboljeg igrača protiv razigranog Hajduka?

'Nebitno je tko će igrati. Svaki igrač koji dobije priliku izaći će na travnjak i dati sve od sebe da odigra kvalitetno pametno i angažirano s puno agresije. Bitno mi je da igrači koji će igrati daju sve od sebe', kazao je Kek i na kraju upozorio:

'Hajduk je u dobroj seriji i odlično igra. To nas mora dodatno motivirati i napraviti još agresivnijim. Igramo protiv momčadi koja se standardizirala. To je jako bitno u nogometu, što se na kraju vidi i na njihovim rezultatima.'