HOĆE LI NETKO REAGIRATI?

Tri tisuće Bad Blue Boysa poslalo jasnu poruku što misle o sramotnoj borbi za vlast u klubu

21.01.2023 u 18:13

Bionic
Reading

Od sredine prosinca 2022. godine Dinamo je u 'pat-pozciji', jer dio klupskih djelatnika zagovara odlazaka aktualnog vodstva, na čelu s Krešimirom Antolićem i Mirkom Barišićem, dok se pak njihova struja bori protiv tzv. Mamićeve struje

I u cijeloj toj priči, dojma smo, najviše gubi Dinamo, koji je sportska institucija, ne samo Zagreba, već i cijele Hrvatske. Međutim, borba za fotelje iz kojih bi se lakše kontrolirao novac, prevršila je svaku mjeru.

Ali najgore je što se svi ovi problemi događaju zbog netransparentnih odnosa u klubu, odnosno loše strukturirane podjele vlasti.

O tom problemu, to jest želji da se taj upravljački problem riješi, u predizbornoj kampanji pričao je Tomislav Tomašević, aktualni gradonačelnik. Međutim, sada je okrenuo ploču, to jest digao ruke o svega.

Ali zato nisu ruke digli Bad Blue Boysi koji su u velikom broju stigli na sjevernu tribinu i transparentima poručili svima u državi: Sloboda Dinamu te kako 80 ljudi ne može odlučivati u ime njih 20.000.

Pjesma je bila vrlo direktna.

'Neka čuju Skupština i uprava, marš iz Dinama, vama on ne pripada'.

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport