po prvi put kapetan

Perišić o dvoboju s Ukrajinom: Bio sam tužan...

27.03.2017 u 20:35

Bionic
Reading

Dvoboj protiv Ukrajine pratio je s tribina. Nije smio igrati zbog žutih kartona, no Ivan Perišić spremno je prihvatio poziv izbornika Čačića, i protiv slabašne Estonije u prijateljskom ogledu, s kapetanskom će vrpcom povesti suigrače po novu pobjedu

Zbog isključenja u dvoboju s Islanđanima, Ivan Perišić nije mogao pomoći Hrvatskoj u petak, no izbornik Ante Čačić uvrstio ga je na popis putnika za Tallinn te Interov ofenzivac neće biti bez nastupa za nacionalnu vrstu sve do lipnja.

Osim toga, Perišić će preuzeti kapetansku vrpcu.

'Bio sam tužan što ne mogu igrati protiv Ukrajine, nitko to nije želio više od mene. Međutim, u utorak (op.a. od 18 sati) nas čeka Estonija, a meni je pripala čast po prvi put izvesti momčad na teren kao kapetan. Nitko nije ponosniji od mene, tako da jedva čekam', rekao je Perišić dan uoči dvoboja u Tallinu, a prenosi službena stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

Kako će Hrvatska izgledati na terenu s obzirom na izostanke?

'Snažni smo, imamo dovoljno igrača koji mogu zamijeniti one koji nisu sada s nama. Vidjelo se to i na Europskom prvenstvu, a siguran sam da će svi dati 100 posto od sebe', istaknuo je hrvatski reprezentativac.