Liga nacija logo sponzori

SVI SU SPREMNI

Perišić i Brozović ipak trenirali, ali su se pojavili neželjeni gosti

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativci odradili su posljednji trening uoči finalnog sraza sa Španjolskom, a koji je na rasporedu u nedjelju od 20.45 sati na Feijenoordovom stadionu u Rotterdamu.

Neposredno nakon press konferencije na kojoj su utakmicu finala Lige nacija između Hrvatske i Španjolske najavili izbornik Zlatko Dalić i igrač Ivan Perišić održan je trening Vatrenih.

Dobre vijesti su da su se od prve minute na njemu pojavili, i u punoj snazi ga odradilik Marcelo Brozović i Ivan Perišić. Obojica su napustila jučerašnji trening. Brozović je kratko trčkarao, a Perišić otrčao nekoliko krugova pa su obojica napustila teren nakon nekih pola sata. Sada je jasno da se radilo o planiranom odmoru nezamjenjivog dvojca Dalićeve momčadi.

Zanimljivo je kako su organizatori ispravili propust vezan uz nezaštićenu ogradu oko terena na kojem su hrvatski reprezentativci trenirali te postavili dodatnu zaštitu koja je onemogućila špijuniranje.

  • +20
Trening nogometne reprezentacije Hrvatske, 17.6.2023. Rotterdam Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

S druge strane omogućili su Španjolcima treniranje u istom kampu, i što je najčudnije, čak i na istom terenu. Pomalo nevjerojatno zvuči priča da se jedan od djelatnika španjolske reprezentacije kretao prema terenu gdje su trenirali Dalićevi izabranici. Uočio ga je djelatnik HNS-a te ga zamolio da se udalji.

Nakon svega minutu, dvije prema terenu s našim igračima zaputilo su dvoje kamermana u punoj 'ratnoj spremi', ali i njih je budno oko HNS-ovog djelatnika otpratilo s terena.

Igre prije igre su počele. Ona glava na rasporedu je u nedjelju u 20:45 sati.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal