TURČIN SE PREDSTAVIO

Perez se nakon Gülerovog debija primio za glavu; treba li Modrić biti zabrinut?

07.01.2024 u 07:44

Bionic
Reading

Madridski Real u subotu je u gradiću Aranda de Duero, 160 kilometara sjevernije og glavnog grada, osigurao osminu finala Kupa Kralja, ali i vidio igrača koji bi trebao biti njegova budućnost. Istina, odigrao je tek prve minute, ali nakon njih svi pričaju samo o 18-godišnjem Turčinu

Prvi čovjek madridskog kluba Florentino Perez nije želio propustiti debi Arde Gülera, turskog talenta, koji je prošlog ljeta za 20 milijuna eura stigao iz Fenerbahčea.

Dugo je ovaj mladi igrač čekao priliku, ali razlog tome bila je ozljeda. I sada ju je napokon dočekao. S druge strane bio je četvrtoligaš Arandina, suparnik po mjeri, protiv kojeg je Güler pokazao sve ono što se od njega i očekuje.

'Oni koji ga poznaju kažu mi da je ovaj dječak genij... Šteta zbog ozljeda, ali sada je tu i spreman je igrati', izjavio je Perez prijateljima kada je doznao da će Güler dobiti priliku od prve minute.

S nekoliko poteza 18-godišnjak je oduševio sve. Pa i Pereza i Ancelottija. Arda je vodio igru Kraljeva u prvom poluvremenu. Servirao je lopte suigračima kao na pladnju, imao je i sam nekoliko pokušaja te je iz slobodnog udarca pogodio vratnicu.

Među brojnim komentarima na društvenim mrežama pojavila se i ova.

'18-godišnjak nije igrao nogomet pola godine, a najbolji je na terenu. Nakon ovog Ardu želim što više gledati, nađite mu mjesto'.

Poruka je to Realovih navijača koja će sigurno doći i do prvog čovjeka kluba. S obzirom na to da Güler igra u veznom redu, jasno je da bi njegovim ulaskom dodatno mogao patiti i naš Luka Modrić. No, isto tako činjenica je da je Gülerova primarna pozicija - ofenzivni vezni, a Modrićeva - centralni vezni - dojam je da bi njih dvojica mogli igrati zajedno.