REAL BRANI IGRAČA

Pepe divljak? Ni govora, on se ponaša primjereno

12.11.2012 u 20:28

Bionic
Reading

Španjolski nogometni prvak Real Madrid stao je u obranu svoga braniča Pepea kojeg su igrači Levantea optužili za nesportsko ponašanje nakon nedjeljnog dvoboja spomenutih klubova u 11. kolu Primere

Real je u Valenciji slavio s 2:1, a pobjednički je pogodak u 84. minuti postigao mladi Alvaro Morata. Stoper Levantea Juanfran optužio je dan kasnije Pepea da se nakon posljednjeg sučevog zvižduka smijao, plesao i rugao se domaćim nogometašima. Iz Reala su u ponedjeljak poslijepodne reagirali priopćenjem u kojem su Portugalca opisali kao igrača čije ponašanje može poslužiti kao primjer.

'Vezano uz incidente koji su se dogodili nakon utakmice protiv Levantea, Real Madrid želi razjasniti sljedeće:

- Ponašanje svih naših igrača i stručnog stožera je bilo primjereno tijekom utakmice koja je održana u teškim uvjetima za igru, što smo nadvladali profesionalizmom, predanošću i sportskim ponašanjem.

- Nakon utakmice je stav i ponašanje igrača, trenera i članova momčadi bilo korektno i besprijekorno, kao i uvijek.

- Odbacujemo tvrdnje iz nekih krugova o navodnim provokacijama našeg igrača Pepea usmjerenim ka domaćoj svlačionici. Naš se igrač uvijek ponaša primjereno, kao i svi njegovi suigrači.

- Naš će klub uvijek braniti sportske vrijednosti i poštovanje koji moraju prevladati u utakmicama', stoji u priopćenju Madriđana.