žele finale lige prvaka

Pep Guardiola uoči povijesne utakmice za Manchester City sve iznenadio odgovorom o najboljem igraču PSG-a Mbappeu; je li bio iskren?

04.05.2021 u 11:47

Bionic
Reading

Uoči uzvratne polufinalne utakmice nogometne Lige prvaka između Manchester Cityja i PSG-a (21 sat, Arenasport 7, MAXtv) zanimljivo je bilo čuti razmišljanje trenera engleske momčadi Pepa Guardiole

Podsjetimo, Manchester City dočekuje u uzvratu francuski PSG nakon što je u Parizu prije tjedan dana nakon preokreta slavio 2:1. Imaju povijesnu priliku po prvi puta izboriti finale Liga prvaka...

No, velik problem za PSG predstavlja ozljeda Kyliana Mbappea čiji nastup večeras mnije siguran. Na pitanje je li to velika prednost Citya, ako Mbappe neće igrati (propustio je u subotu utakmicu protiv Lensa, op.a.), Pep Guardiola je sve iznenadio odgovorom:

'Iskreno, jedva čekam da ponovno igramo protiv Mbappea. Igrat će on… Jedva čekam da ga opet vidim na terenu i nadam se da će protiv nas igrati. Znate, to je dobro za nogomet, ali posebno i za ovu utakmicu', kazao je Guardiola.

No, mnogi se pitaju je li bio iskren ili je to rekao iz pristojnosti.

Svjestan je Guardiola kako imaju sjajan rezultat iz prve utakmice, ali isto tako pritisak na igračima je velik. Ipak se bore za ulazak u finale.

'Prava je privilegija biti dio ovakve utakmice. Za mnoge naše igrače ovo je prvi put da su u takvoj situaciji da se bore za finale i mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo u meču. U dobroj smo formi. Rekao sam momcima da ne razmišljaju previše da se ova utakmica mora dobiti. Ali mora se igrati kao u mnogim drugim utakmicama ove sezone. Imamo malu prednost, ali igrat ćemo na pobjedu u uzvratu, kazao je karizmatični Pep dodavši:

'Znate, neki momci prvi puta igraju u ovoj fazi Lige prvaka. Znamo za što se borimo. Na takvim je utakmicama vrlo važno da vas ne preplave emocije. Ključno je biti smiren, znati što radite u svakoj situaciji. Ne moram nikome u klubu reći koliko je ova utakmica posebna', dodao je Pep.

Novi sportski paket MAXtv usluge – MAX Arena 2 MAXtv usluga bogatija je za novi sportski paket, MAX Arena 2, koji korisnicima donosi vrhunske sportske sadržaje. Hrvatski Telekom kontinuirano širi svoju programsku ponudu kako bi korisnicima u svakom trenutku nudio kvalitetan i atraktivan sadržaj, a novi sportski paket MAX Arena 2 donosi upravo to – MAX Arena 2 sadržava Arenasport 7-10 kanale koji nude još više uzbuđenja uz premium sportska natjecanja Lige prvaka, Europske konferencijske lige, dodatnih utakmica NBA, portugalske i francuske lige, i sve to uz HD kvalitetu slike. Više informacija OVDJE.