MIRKOVI PLANOVI

Pat Barry: Sparirat ću Cro Copu za borbu u studenom

12.08.2010 u 10:12

Bionic
Reading

Iako iza sebe ima tek sedam nastupa u mješovitoj borbi, Pat Barry već ima pozamašan broj fanova. Posljednji u nizu su Mirko Filipović i Brock Lesnar, a obojica žele da im bude sparing partner

Patrick Barry nedavno se borio s Mirkom Filipovićem te je 'popio' batina. Prije borbe, Barry je dječački oduševljeno pričao o svojoj fascinaciji Mirkom Filipovićem i tvrdio da ima njegov poster iznad kreveta. No to mu nije pomoglo u borbi, jer najbolji hrvatski borac nije imao milosti za njega.

'Razgovaram s Cro Copom o tome da mu postanem sparing partner, a zbog toga me zvao i Brock Lesnar', kazao je Barry te objasnio da se s Filipovićem redovito čuje otkad su se našli u kavezu.

'Čak mi je i Dana White rekao da mi Cro Cop nije prijatelj. Otkad smo se borili, skoro svakodnevno se čujem s njim. Zvao me je iz Hrvatske da me pita kako se oporavljam', tvrdi Barry koji je pristao pomoći Filipoviću u pripremama za njegovu borbu koja bi se trebala održati u studenom.

'Cro Cop mi je rekao da će se opet boriti u studenom, a čim mi se ruka oporavi, želi da dođem u Hrvatsku na mjesec dana i budem mu sparing partner, na što sam pristao. Lesnar me pak zvao da mu spariram mjesec dana prije borbe s Cainom Velasquezom', rekao je Barry.