DVOBOJ U PULI

Pamić protiv 'lokosa' traži prekid negativne serije

27.09.2015 u 10:16

Bionic
Reading

U nedjeljnoj utakmici 11. kola MAXtv Prve lige Istra Igora Pamića pokušat će na domaćem terenu svladati Lokomotivu koju sada vodi Sreten Ćuk

Sve su glasnije kritike u Puli spram trenera Pamića. Iako situacija na ljestvici nije alarmantna, nije novim vlasnicima najbolje sjela činjenica kako su već sedam kola bez pobjede. Tim više što je momčad dobila nekoliko zanimljivih igrača koji su se trebali profilirati u pojačanja. Dijelom trena priznati treneru Pamiću da još nije imao previše vremena kako bi sve te nove igrače uigrao i doveo u željenu formu.

'Očekujem bolju Istru jer u odnosu na prethodne utakmice ne može lošije. Pogotovo očekujem bolje izdanje u odnosu na Koprivnicu,' rekao je Pamić kojeg očito nije impresionirao bod osvojen na tom gostovanju kao ni pobjeda u Kupu tijekom tjedna.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na pay per view online servisu match.tportal.hr.

'Zadnje utakmice pokazale su da smo bezopasni prema naprijed, pogotovo iz veznog reda iz kojeg nitko nema naviku odlaženja u završnicu. Isto ako bočni igrači su nam strahovito daleko. Mislim da ću na teren poslati ofenzivniju i bržu momčad kako bismo bili opasniji,' dodao je.

Jasne kritike bi mogle sugerirati i brojne promjene u početnom sastavu. Mi smo dolje naveli jedan koji se uopće ne mora pokazati točnim s obzirom na nekoliko dvojbi. Nepoznanica je hoće li kao stoper krenuti Gojković ili Gregov (suspenzija Ojdanića), kao ni to hoće li na desnom boku biti Pavlović ili Hadžić (suspenzija Mišića). Ozlijeđen je veznjak Zolotić pa je i tu rupa.

Postavljanjem Ante Čačića na mjesto izbornika, ostalo je upražnjeno mjesto na klupi Lokomotive. Zamjena je ekspresno stigla iz Maksmira, momčad će preuzeti Sreten Ćuk dosadašnji trener Dinama 2.

'Muku mučimo s izostancima, nedostaju nam stožerni igrači poput Doležala, Pamića i Husejinovića koje će biti teško nadomjestiti,' rekao je Ćuk pa nastavio:

'Čeka nas neugodan suparnik s još neugodnijim terenom. Što se tiče njihova kadra, Puljani imaju dobre igrače poput Zlomislića, Kasalice i Nikolića.'

Odbacio je po tom mogućnost promjene sustava igre te potvrdio kako će poput prethodnika težiti napadačkoj igri jer 'ova momčad drugačije i ne zna igrati'.

Imperativ rezultata?

'Nema imperativa, no bilo bi lijepo pobijediti. Bili bismo sretni i s osvojenim bodom,' za kraj je rekao.

Osim igrača koje je spomenuo, nedostaju još Bartolec, Grezda, Mišić i Begonja što gostima stvara velike probleme i biti će prisiljeni na mnoge improvizacije.