IMA LI KRAJA SRAMOTI?

Padaju najveće zvijezde; uhvaćen i kubanski razbijač!

11.02.2015 u 11:47

Bionic
Reading

Nova sramota za borilačku organizaciju UFC. Hector Lombard je pao na doping testiranju koje je napravljeno istu večer nakon njegove pobjede nad Joshom Burkmanom

Sudeći prema izvještaju, mišićavi Kubanac je bio pozitivan na desoxymethyltestosterone. Taj steroid je još poznat kao 'DMT' te je jedan od prvih koji su sportašima i bodybuilderima zabranjeni za uporabu.

Lombard je pobijedio Burkmana jednoglasnom odlukom sudaca na UFC-u 182 koji se održao 4. siječnja u Las Vegasu.

UFC je potvrdio kako je Lombardov pad na doping testu uzrok otkazivanja njegove borbe s Roryjem MacDonaldom na UFC-u 186, koji će se održati 25. travnja u Montrealu.

Direktor Atletske Komisije Nevade (AKN), Bob Bennett, je izjavio za MMAFighting kako nije siguran hoće li Lombard dobiti privremenu suspenziju na saslušanju koje će se održati 17. veljače, ali je siguran da će Hector u bliskoj budućnosti objasniti Komisiji pad na doping testu te da bi mogao biti kažnjen. Još nije jasna njegova borilačka budućnost, prenosi Fight Site

Sudeći prema izvještaju, Quest Diagnostic Lab u Kansasu je Atletskoj Komisiji Nevade 13. siječnja poslao izvještaj s doping testiranja. AKN čim dođe u posjed rezultata, svaki put objavi sve rezultate testiranja boraca, no to ovog puta nije bio slučaj jer su objavili rezultat 28 dana nakon što su ga dobili.

Nakon objave rezultata, MMAFIghting je opet kontaktirao Lombarda koji je odbio davati komentare jer nije znao da je pao na doping testu.

Kubanac je jako udarao, no pitanje je da li je njegova snaga prirodna