MIJENJAJU SE PLANOVI

Ozljeda Melnjaka uzdrmala Hajdukovu svlačionicu: Brate moj...

02.11.2023 u 09:20

Bionic
Reading

Hajduk će do kraja sezone igrati bez jednog od ključnih igrača momčadi. Dario Melnjak je zadobio tešku ozljedu koljena. U pitanju su prednji križni ligamenti, a to znači najmanje šest mjeseci pauze

U pitanju su prednji križni ligamenti, a to znači najmanje šest mjeseci pauze.

Ova vijest je uzdrmala njegove suigrače i trenera Mislava Karoglana. Filip Krovinović se Melnjaku obratio na svom Instagramu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Drži se, brate moj, svi smo uz tebe i čekamo te', napisao je Krovinović. Koliko je vijest o ozljedi Melnjaka potresla Bijele, govore i izjave trenera Karoglana.

'Potresla me ozljeda Melnjaka, imao sam plan za koji sam bio uvjeren da bi mogao funkcionirati. Izgubio sam igrača koji je polivalentan i treba tražiti druge puteve', rekao je Karoglan.

Što znači duga pauza zbog ozljede, najbolje zna Lovre Kalinić, golman koji se vratio u prvu momčad Hajduka na utakmicu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa Jadran LP-Hajduk nakon godinu dana pauze:

  • +21
SuperSport Hrvatski nogometni kup: Jadran LP - Hajduk, 3.10.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

'Dario je odličan igrač i dobri duh svlačionice. Čim se to dogodilo, odmah sam znao o čemu se radi jer sam isto i sam doživio. Iznenadilo me što je nastavio utakmicu. Ali to je Dario, to je njegov mentalitet. Nikad se ne predaje. Želim mu što brži oporavak, čekamo ga.'

Melnjak je za Hajduku debitirao 26. rujna 2021. godine i do sada imao 93 nastupa uz 13 postignutih pogodaka i 14 asistencija.

Standings provided by Sofascore

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.