legenda 'bilih'

Mišo Krstičević brutalno iskren: Nisam siguran može li Hajduk više s ovakvom igrom

31.10.2023 u 18:47

Bionic
Reading

Mišo Krstičević (65) bivši je igrač i trener Hajduka, a danas vodi momčad NK Jadrana iz Ploča. Njegov je trećeligaš u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa namučio 'bile' iako je na kraju pred svojim navijačima izgubio 2:0

Jadran je u Pločama izgubio 2:0 od Hajduka u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa, ali trener Mišo Krstičević nije bio nezadovoljan. Njegovi su igrači pošteno namučili 'bile'.

'Hajduk je stvarao šanse. Naš golman je branio odlično. Na kraju je to zaslužena pobjeda Hajduka. Trudili smo se i borili. Prije dva dana smo imali jako tešku utakmicu. Pobjeda Hajduka je realna, iako smo prvi gol dali sami sebi. Imali smo par udaraca na gol, ali to je bilo malo za nešto više u ovoj utakmici', kazao je Krstičević i dodao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Moji momci su se u prošlom susretu potrošili. Ovo nam je došlo kao relaksacija, da odigramo dobru utakmicu u prekrasnom ambijentu. Ljudi, Dalmacija, Neretva... Svi su došli u Ploče i to nam je najveća nagrada.'

Hajduk je izborio pobjedu, ali daleko je to idealne igre 'bilih'...

'Mislim da je bila solidna utakmica. Pred kraj smo i više napadali. Hajduk je igrao dobro za pobijediti Jadrana. Pitanje je što treba za nešto više. Nisam siguran može li Hajduk s ovakvom igrom... To će se pokazati u sljedećim utakmicama. Imali su dosta udaraca i šansi, tako da nije to loše. Znam da su nas shvatili ozbiljno. Bili su u karanteni, igrali s prvom ekipom. Hajduk ima šanse nešto osvojiti, mi nemamo, tako da mi nije nešto žao', kaže Krstičević.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +21
SuperSport Hrvatski nogometni kup: Jadran LP - Hajduk, 3.10.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Sjajan je bio golman Jadrana Kalac. Obranama je izluđivao napadače Hajduka...

'Kalac je danas prvi put branio, inače je rezerva. Ali zaslužio je priliku svojim radom. Odlično je branio. Kuqi je dobar igrač, nedostajao nam je Medić, naš prvi napadač. Slijede utakmice koje su nam važnije od ove. Najvažnije je da je bila dobra fešta i da nije bilo problema', zaključio je Krstičević.