DOLAZI?

Ovom su Francuzu Dinamo i Zagreb 'u srcu'

Bionic
Reading

I dok Zdravko Mamić u tajnosti čuva imena igrača s kojima se pregovara i o kojima se razmišlja, Sportske novosti su došle do jednog - od njih. Francuz Jeremy Taravel, koji je trenutno igrač belgijskog Lokerena otvoreno je rekao kako su mu Dinamo i Zagreb 'po mjeri' i kako bi volio doći u Hrvatsku

'Dolazim li u Dinamo? Iskreno ću reći - nadam se da ću doći! Želim u Dinamo, mislim da bi to za mene bio korak naprijed u karijeri. Radi se o jakom klubu, koji svake godine igra u europskim natjecanjima, znam da to nudi i mogućnost daljnjeg iskoraka, nekog transfera. Sve u svemu, jako sam zagrijan, ne da ne bih imao ništa protiv nego, dapače, ja želim u Dinamo, stvarno bih volio doći', rekao je Taravel za Sportske novosti, te dodao.

'Razgovarao sam sa svojim menadžerom i rekao mi je da su ostali još neki detalji, da bi u idućih nekoliko dana trebalo sve biti gotovo. Znate, ne mogu reći 'dolazim 100 posto', jer u nogometu ništa nije sigurno dok se ne potpiše ugovor, tko zna što se može promijeniti. Kažem, što se mene tiče sve je više-manje dogovoreno, ostaje samo taj dogovor dvaju klubova'.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE OVDJE