POKLONIO SE VELIKANU

Ovom je gestom izazvao ovacije stadiona i 'rasplakao' Ronaldinha

11.03.2013 u 20:11

Bionic
Reading

Ronaldinho, bez obzira na to što ga se brazilski izbornik opet odrekao, još uvijek uživa veliko poštovanje u nogometnom svijetu. A prekrasnu gestu doživio je na utakmici Copa Libertadoresa. Naime, osim što su svi igrači bolivijskog The Strongesta zagrlili, Jair Torrico mu se čak i poklonio

Bolivijski The Strongest gostovao je prije par dana u Belo Horizonteu, kod brazilskog Atletico Mineire, u sklopu trećeg kola Copa Libertadoresa. Naravno, domaćini su upisali i treću pobjedu, slavili su 2:1, a golove su postigli Jo i Ronaldinho, dok je počasni gol za goste zabio Melgar. Atletico je vodeća momčad skupine sa sve tri pobjede, dok Bolivijci, uz jednu pobjedu i dva poraza, drže treće mjesto u skupini.

No, da cijela utakmica ostane u posebnom sjećanju, pobrinuo se Jair Torrico, Bolivijac, 26-godišnji branič, koji se prilikom pozdravljanja jednostavno poklonio nekad najboljem svjetskom nogometašu Ronaldinhu. Pritom je zaradio ovacije cijelog stadiona, ali i dobio iskreni zagrljaj vidljivo dirnutog brazilskog nogometnog genijalca.