smije pregovarati

U Barceloni je od danas na snazi izvanredno stanje; Leo Messi ponovno je razlog za opću mobilizaciju i paniku na Nou Campu

01.01.2021 u 15:35

Bionic
Reading

S prvim danom 2021. godine ostalo je još šest mjeseci ugovora koji Lea Messija veže za Barcelonu, pa Argentinac od danas i službeno ima pravo pregovarati s drugim klubovima pa čak i potpisati predugovor!

Leo Messi je ljetos tražio od kluba da ga pusti, na kraju je nakon neviđenog pritiska i rata s čelnicima Barce ipak ostao i odlučio odraditi ugovor do kraja, tj. do kraja lipnja ove godine.

S prvim danom 2021. godine Messi može slobodno pregovarati sa zainteresiranim klubovima i svi u Barceloni strahuju kako će nakon svega ipak izabrati novi klub!

Za njega se trenutno najkonkretnije zanimaju Manchester City i PSG, koji u stvari i jedini mogu ispuniti sve njegove financijske zahtjeve.

  • +13
Barcelona - Real Sociedad Izvor: EPA / Autor: Alejandro Garcia

Zato je u Barceloni proglašeno 'izvanredno stanje', svi su mobilizirani kako bi nagovorili Messija da ostane na Nou Campu, no postoji veliki problem. Novi izbori za predsjednika kluba trebaju se održati 24. siječnja, a novi predsjednik će od prve minute mandata imati samo jedan zadatak - pokušati nagovoriti Lea Messija da ostane...

Problem? Ono zbog čega je Messi želio napustiti Nou Camp baš je - sada već bivše - vodstvo kluba, ali i politika ljudi koji vode Barcelonu. Bilo je stvari koje Messi jednostavno više nije želio tolerirati, ali u međuvremenu se malo i sam povukao i primirio. No, španjolski su mediji bliski Barceloni uvjereni kako će ovo biti njegova posljednja sezona u dresu 'katalonskog ponosa'.