bit će reakcija

[VIDEO] Ovo zvuči nevjerojatno, ali Cvitanović tvrdi: Delije su u Beogradu navijale za nas, umjesto za svoje Srbe

13.06.2020 u 11:12

Bionic
Reading

U ljeto 1997. godine, ždrijeb je htio da se u kvalifikacijama za Ligu prvaka sučele zagrebački Dinamo i beogradski Partizan. U prvoj utakmici, u Beogradu, slavio je Partizan 1:0, ali u uzvratu, pred punim Maksimirom, zagrebački je klub, koji se tada zvao Croatia, deklasirao 'crno-bijele' s uvjerljivih 5:0

Baš kao što je bivši igrač Dinama, Luis Ibanez rekao za bh-medije, kako kao igrač Dinama, a potom i Crvene zvezde, ne bi mogao igrati za najveće rivale, odnosno Hajduk to jest Partizan, sada se s gotovo istom tezom u medijima pojavio video uradak u kojem Igor Cvitanović priča o navijačkoj filozofiji.

Pa se tako popualrni Cvita sjetio gostovanja Dinama, pardon tadašnje Croatije, u Beogradu i igranja protiv Partizana.

'Došli smo u Beograd i došli su navijači Zvezde, pozdraviti Roberta Prosinečkog i Gorana Jurića, koji su igrali u Zvezdi. Došli su ih pozdraviti jer su ostavili jak dojam tamo, igračke su legende. U jednom trenutku su rekli 'j... im majku grobarsku'. Toliko o antagonizmu Hajduka i Dinama, i tamo (op.a u Srbiji) je isto tako. Oni su kao 'zvezdaši' navijali za nas, umjesto da navijaju za svoje Srbe. Tako da, ovo što se događa u Hrvatskoj, ja bih rekao da je kamilica', rekao je Cvitanović.

Izvor: Društvene mreže