SVE SE GLASNIJE SPOMINJE...

Ovo se ne može svidjeti nijednom navijaču Hajduka

23.08.2016 u 08:58

Bionic
Reading

Nije lako u ovome trenutku treneru Hajduka Marijanu Pušniku. Pred njim je uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka protiv Maccabija, a sve se glasnije spominje odlazak najboljeg igrača Tin-Sven Sušića

Nakon odličnog ulaska u sezonu sve se na Poljudu promijenilo nagore. Hajduk je izgubio dva derbija protiv Dinama i Rijeke, oba na domaćem travnjaku, što je izazvalo bijes navijača. Već nakon šest kola Bili zaostaju čak šest bodova za spomenutim dvojcem pa je za stvaranje dobre atmosfere nasušno potreban pravi rezultat u Europi.

Hajduk cilja na skupinu Europske lige, a posljednja prepreka je Maccabi koji dolazi na Poljud u četvrtak (20.30 sati). Izraelci imaju prednost 2:1, to je čvrsta ekipa, a zbog posljednjih loših prvenstvenih rezultata na Hajdukovim igračima je pritisak.

Kao da ligaški posrtaji nisu bili dovoljni, tu su i mogući odlasci iz svlačionice. Pušniku u takvim uvjetima nije lako raditi jer ulica sve glasnije spominje transfer najboljeg veznjaka Tin-Svena Sušića. Za reprezentativca BiH zanimanje je navodno pokazao belgijski Genk, u kojem je bio u omladinskom pogonu, a zasad se klubovi razilaze u odšteti. Belgijanci nude oko dva milijuna eura, a na Poljudu bi rado vidjeli i do dva puta veći iznos.