RAKITIĆ ODUŠEVLJEN

'Ovo nije slučajno, pobijedili smo najbolju reprezentaciju!'

21.06.2016 u 23:52

Bionic
Reading

Ivan Rakitić smatra da velika hrvatska pobjeda protiv Španjolske nije bila slučajnost i da naši mogu mnogo na Euru, no moraju ostati smireni...

Hrvatska je ostvarila jednu od svojih najvećih pobjeda na velikim natjecanjima ovog utorka u Bordeauxu. Velikim preokretom naši nogometaši svladali su Španjolsku i tako osvojili prvo mjesto u skupini D.

'Fantastično, mislim da smo to zaslužili. Borili smo se do kraja, vidi se da se bacamo na glavu jedan za drugog. To se danas pokazalo, igrali smo protiv možda i najbolje reprrzentacije na svijetu i pokazali smo koliko smo moćni,' izjavio je Ivan Rakitić nakon susreta pa se osvrnuo na tijek utakmice:

'Čekali smo svoju priliku. Ja sam imao svoju i da gađam sad još 50 puta, ne bih to mjesto pogodio. Borili smo i ovo nije bilo slučajno. Bili smo spremni od prve od zadnje minute i to je zasluženo. Zasluženo idemo dalje.'

Veznjak Barcelone pokušao je smiriti euforiju koja je sada na vrhuncu.

'Jako smo zadovoljni i sretni, ali idemo se sada smiriti, čeka nas teška utakmica. Idemo dalje, no pokazali smo da smo prava reprezentacija,' zaključio je naš 28-godišnji reprezentativac.