jedva je dočekao

Ovo je vrh! Petar Metličić nije se suzdržao na pitanje voditelja, odmah je ispalio rečenicu zbog koje su svi umirali od smijeha

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 26.01.2022 19:43
  • Objavljeno 26.01.2022 u 18:50
Bionic
Reading

Legendarni kapetan Petar Metličić uoči dvoboja Hrvatske i Nizozemske našalio se na račun Zlatka Horvata i njegovog promašenog sedmerca od prije pet godina na SP-u u Francuskoj

Na tribinama dvorane u Budimpešti pojavio se i Zlatko Horvat pa je novinarka RTL-a iskoristila priliku da napravi razgovor s našim krilom koje je s reprezentacijom osvojilo čak sedam medalja s velikih natjecanja.

Nakon kratkog intervjua, povratak u studio gdje je voditelj naglasio da Horvata pamtimo po puno toga dobroga, velikim utakmicama, ali i po 2017. kada je promašio sedmerac za ulazak u finale.

Voditelj je tada rekao Peri Metličiću da ga on sigurno pamti jer je tada sjedio na klupi reprezentacije kao pomoćnik Željku Babiću.

'I zbog njega sam otkaz dobio', ispalio je Pero i nasmijao sve u studiju u kojem su još bili bivši reprezentativci Goran Šprem i Drago Vuković, a taj trenutak možete vidjeti OVDJE.

Da, Hrvatska je poslije polufinalnog poraza izgubila i utakmicu za svjetsku broncu pa je cijeli stručni stožer dobio 'pedalu'.

'Jesi dočekao da to kažeš napokon', nastavio je u šaljivom tonu Šprem.

  • +36
Hrvatska - Nizozemska, rukometni Euro, 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

No nema zle krvi…

'Ne zamjeram mu ni sekunde, to su stresne situacije, nakon teške i naporne utakmice, ali ja ga samo pamtim po dobrome, kao kolegu, suigrača koji su zajedno prošli sito i rešeto. Zlajo je fantastičan profesionalac', završio je Metličić.

  • +10
Hrvatska - Nizozemska, navijači, Euro 2022. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal