ŠTO KAŽETE NA OVO?

Slavni rukometaš svojom objavom pokrenuo žestoku raspravu u rukometnim krugovima; hrvatska javnost sigurno nije presretna...

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 26.01.2022 18:01
  • Objavljeno 26.01.2022 u 18:01
Bionic
Reading

Umirovljeni njemački rukometaš Stefan Kretzschmar objavio je listu petorice najboljih igrača što je izazvalo veliku raspravu ispod njegove objave na društvenoj mreži

Lijevo krilo je tijekom karijere bilo poznato po tetovažama, zanimljivim frizurama i naušnicama, a u 218 nastupa za reprezentaciju zabio je 821 pogodak. Osvojio je svjetsko (2003.) i olimpijsko srebro (2004.), a u ta dva finala gubio je od Hrvatske.

U ovom trenutku igra se rukometni Euro, a na Facebooku je Kretzschmar podijelio svoju listu najboljih rukometaša svih vremena. Na prvom mjestu je Nikola Karabatić koji još uvijek igra, na drugo je mjesto Kretzschmar stavio Veselina Vujovića, legendarnog igrača iz Crne Gore. Na trećem mjestu mu je trofejni švedski igrač Magnus Wislander, a na četvrtoj poziciji rukometni Mozart Ivano Balić. Top 5 je zaključio s islandskom legendom Olafurom Stefanssonom.

Njegov izbor pokrenuo je žestoku raspravu, mnoštvo rukometnih fanova javilo se u komentarima i dalo svoj izbor pet najboljih svih vremena. Neki su Ivana Balića stavili na prvo mjesto, a bilo je i onih koji su u svojih TOP 5 spomenuli Domagoja Duvnjaka, a spominjalo se i ime Patrika Ćavara.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal