sve je spremno

Ovo je dokaz da Ronaldo definitivno napušta Real i prelazi u Seriju A!

05.07.2018 u 20:32

Bionic
Reading

Dobro informirana španjolska Marca tvrdi kako se Cristiano Ronaldo već oprostio od uprave Reala, a da je transfer blizu dokazuje što se u Italiji već može kupiti dres s njegovim prezimenom i sedmicom na leđima.

Slavni 33-godišnji Portugalac osvojio je s Realom sve što se moglo osvojiti, ali ovog ljeta čini se da dolazi do konačnog razlaza. Pomalo iznenađujuće, Ronaldo bi karijeru trebao nastaviti u Italiji. Iako ga se dugo povezivalo s Manchester Unitedom i PSG-om, Juventus je pred svojom najvećom pobjedom na nogometnom tržištu u posljednjih deset godina.

  • +9
Cristiano Ronaldo - zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Španjolska Marca tvrdi da je Cristiano već dogovorio odlazak iz Madrida i oprostio se od uprave Reala, na sastanku s upravom u srijedu na kojem je bio prisutan i njegov menadžer Jorge Mendes.

Ronaldo je odlučio otići jer mu u Realu nisu htjeli povećati plaću i učiniti ga najbolje plaćenim nogometašem svijeta, a klub iz Torina to je iskoristio i na pragu je 'posla stoljeća', kako ovu operaciju nazivaju talijanski mediji.

Spominje se 100 milijuna eura odštete za Portugalca, ali s plaćom igrača i provizijom menadžera ta bi cifra mogla biti puno veća.

Kako god, u Italiji već možete kupiti dres s Ronaldovim prezimenom i sedmicom na leđima, što dokazuje da je stvar krajnje ozbiljna i da bi vrlo brzo mogao biti predstavljen kao novi suigrač Marija Mandžukića...