FIFA_SP_2018.svg

iskreni kapetan

Modrić priznao o čemu potajno sanja u Rusiji: To je gotovo nezamislivo!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 05.07.2018 17:40
  • Objavljeno 05.07.2018 u 17:40
Bionic
Reading

Luka Modrić u intervjuu za službenu stranicu Fife priznaje da sanja o podizanju pehara prvaka svijeta kao kapetan hrvatske reprezentacije...

Naš 32-godišnji veznjak odličnim igrama izdvojio se u grupnoj fazi natjecanja, a iako nije realizirao kazneni udarac protiv Danske, smogao je snage ponovo pucati s bijele točke tijekom raspucavanja te tako pogurao Hrvatsku u četvrtfinale.

  • +46
SP u nogometu, osmina finala: Hrvatska - Danska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Mnogi sada vide našu reprezentaciju u velikom finalu u Moskvi 15. srpnja, a i sam Luka je počeo o tome sanjati.

'Od 2008. godine nikad nismo nikog pobijedili u nokaut fazi i bilo je jako bitno da to skinemo s leđa. U ovoj sam ekipi već deset godina i imali smo nekih nesretnih poraza, poput onih protiv Turske i Portugala. Trebalo nam je ovaj put malo sreće i mislim da smo je zaslužili,' izjavio je Luka Modrić u intervjuu za Fifu pa se osvrnuo na ono o čemu sanja:

'Biti na SP-u je privilegija, igrati za reprezentaciju je čast i užitak, ali osvojiti Svjetsko prvenstvo s Hrvatskom je nešto gotovo nezamislivo, poput najljepše bajke. Bilo bi nevjerojatno podići pehar kao kapetan.'

Ipak, vođa ove generacije svjestan je da težak posao Hrvatsku čeka već u subotu u Sočiju.

'Očekujemo da će Rusija igrati slično kao protiv Španjolske. Vole igrati na kontre, mnogo trče i dobru su organizirani. Zaslužili su biti u četvrtfinalu i sigurno će pokušati proći dalje. Suočiti se s Rusijom i njezinim navijačima bit će spektakularno,' zaključio je Modrić.