SVI U ŠOKU

Ovo je dno dna; strašan ispad potresao hrvatsku nogometnu javnost

02.06.2017 u 08:23

Bionic
Reading

Rivalstvo Rijeke i Dinama na kraju sezone dobilo je i ružno poglavlje, a u cijeloj priči glavni negativac je mladi nogometaš s Rujevice Dominik Mulac (18)

Rijeka je ove sezone osvojila dvostruku krunu i prekinula dominaciju Dinama. No neki su u euforičnom slavlju zaboravili na sportske vrijednosti pa su se tako okrenuli vrijeđanju suparnika.

Tako je Dominik Mulac, perspektivni branič Rijeke koji kuca na vrata prve momčadi, privukao na sebe pozornost neprimjerenim izjavama putem društvenih mreža.

Prvo je najboljem igraču Dinama Soudaniju poručio 'Tko ti je.. mater!' a nešto kasnije se obrušio na donedavnog člana Rijeke Marka Leškovića koji je drugi dio sezone bio u dresu 'modrih' te je za njega napisao: 'A ti si, dečko, posebna vrsta debila.'

Naravno, sve je brzo procurilo u javnost, zasigurno su reagirali i iz riječkog pvoligaša te očitali bukvicu svojem igraču, pa je uslijedilo brisanje spornih postova, kao i isprika:

'Ovim putem se iskreno ispričavam zbog neprimjerenih komentara na račun igrača GNK Dinama. Ispričavam se igračima Marku Leškoviću i El Arabi Hilal Soudaniju, isto tako ispričavam se GNK Dinami i HNK Rijeci. Učinio sam to na nepromišljen, nedopustiv i potpuno neprikladan način. Takvi postupci ne priliče jednom sportašu', napisao je Mulac.

 

Na njegovu žalost, internet sve pamti pa se taj ispad mladog nogometaša neće moći zaboraviti.

  • +23
Finale Kupa 2017.; Dinamo - Rijeka Izvor: Cropix / Autor: Krajac Damir / CROPIX
  • +7
Rijeka je pobjednik Kupa 2017. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL