OVO BOLI

Izjave Rijekinog igrača neće dobro sjesti Dinamu i Soudaniju; Alžirac poslao poruku...

01.06.2017 u 11:50

Bionic
Reading

Jedan od najzanimljivijih dvoboja u finalu Kupa bio je onaj između Marka Vešovića i El Arabi Hilal Soudanija, a ofenzivac Rijeke poslije slavlja u Varaždinu nije propustio bocnuti prvo Dinamo, a zatim i alžirskog napadača

Uoči utakmice trener Matjaž Kek Vešovića je stavio na lijevi bok kako bi zaustavio Soudanija, a Crnogorac najopasnijem Dinamovom igraču nije dao 'disati'.

Ako je bilo potrebno Vešović je radio i prekršaje, a zbog jednog takvog nasrtaja živce je na tribinama izgubio i Zdravko Mamić koji je opsovao suca, jer Rijekinog nogometaša nije kaznio žutim kartonom.

Vešović nije bio samo raspoložen na terenu nego i izvan njega. Briljirao je svojim izjavama. Tako je odmah poslije susreta Dinamovu pobjedu u posljednjem kolu na Maksimiru opisao kao nešto što se dogodilo slučajno.

'Pokazali smo tko je Rijeka i tko je šampion, a pokazali smo i da smo bili pijani u Maksimiru.’

Jedna od najjačih karika tu se nije zaustavila. Vešović je nešto kasnije na pitanje o svojem 'markiranju' Soudanija bio vrlo jasan:

'Kako je čuvati Soudanija? Radije me pitajte iz kojeg džepa da ga vadim!'

  • +7
Rijeka je pobjednik Kupa 2017. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Izjave su to koje sigurno neće sjesti dobro nikome u Dinamu.

Što se tiče Soudanija opet je bio opasan, ali mu je u par navrata sreća okrenula leđa. Alžirac je i emotivno proživio poraz u Kupu što se vidjelo po suzama nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Jedan od rijetkih kvalitetnih stranaca u Dinamu kojem je i stalo do kluba, a ne samo do novca.

  • +23
Finale Kupa 2017.; Dinamo - Rijeka Izvor: Cropix / Autor: Krajac Damir / CROPIX

Dodajmo, kako je Soudani objavio i fotografije na Facebooku ispod kojih je napisao:

'Hvala svima od srca na podršci. Vidimo se iduće sezone. Volim te Dinamo.'