večeras od 21 sat

Ovo je Dinamovih jedanaest igrača koji će u Varšavi ići po pobjedu protiv Legije i play-off Lige prvaka

10.08.2021 u 07:35

Bionic
Reading

Pred nogometašima Dinama uzvratna je utakmica 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka. Momčad Damira Krznara u Varšavu je stigla s rezultatom 1:1, i jasno je da joj za preskakanje Legije treba pobjeda. A s kojim će igračima Modri krenuti po nju?

Svjesni su u Dinamu što im donosi večerašnja utakmica (21 sat, HNTV, MAXtv) protiv Legije u Varšavi. Jer s pobjedom u 3. pretkolu Lige prvaka, Modri bi izborili play-off ovog natjecanja, ali minimalno i nastup u skupinama Europske lige. Naravno, ovisno o ishodu dvoboja u sljedećoj fazi.

>> Legijini navijači po Varšavi tražili Bad Blue Boyse, a kad njih nisu našli iskalili se na slučajnim hrvatskim prolaznicima?!

Ali, Dinamov trener Damir Krznar ne skače pred rudo te je svjestan da prvo treba odraditi ovaj posao.

'Pokušat ćemo utakmicu planski privesti kraju i taj jezičac vage prebaciti na stranu Dinama. Spremni smo nositi se sa svakim imperativom, naravno da je velik, ali jednak je na našoj i njihovoj strani, a mi se možemo s tim nositi', rekao je Krznar te dodao kakvog protivnika očekuje.

'Uzvrat očekujemo u izuzetno dobrom ozračju, svjesni da smo napravili puno dobrih stvari i izdominirali u fazi napada. Napravili smo taktičke korekcije u obrani i vjerujemo da će to biti dosta za naš cilj, prolazak u sljedeću fazu natjecanja. Stabilnost izvedbe je ono najbitnije u utakmici, znači otići u Varšavu mirni i stabilni, vruća srca, ali hladne glave.'

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika

Za Krznara je itekako važna spoznaja da se momčadi priključio kapetan Arijan Ademi. Nije Krznar siguran hoće li ga koristiti, odnosno nada se da ga neće ni trebati, to jest da će utakmica biti riješena i bez Ademijeve pomoći.

U tom slučaju, vrlo je izvjesno kako će Krznar na teren poslati ovih 11 igrača:

Livaković - Ristovski, Theophile, Lauritsen, Franjić - Jakić - Ivanušec, Mišić, Majer, Oršić - Petković.