UOČI OSIJEKA

Ovo će zanimati navijače Hajduka. Evo kakav je dojam na treninzima ostavio Brekalo

01.02.2024 u 08:33

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u srijedu su nastavili s pripremama za prvenstveni dvoboj s Osijekom koji je na rasporedu u subotu s početkom u 17.30 sati na Opus Areni (MAXSport 1, MAXtv)

Dva treninga Bijeli su odradili u srijedu. Jutro je započelo radom u dvije odvojene grupe, najprije u klupskoj teretani, a zatim su igrači preselili na pomoćni teren.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Prvi put s novim suigračima trenirao je novi Hajdukov krilni napadač Josip Brekalo koji se u ponedjeljak priključio Bijelima, odnosno stigao je na posudbu do kraja aktualne sezone iz talijanske Fiorentine.

Brekalo je stigao u izvrsnom fizičkom stanju te se odmah priključio punom trenažnom procesu i konkurirat će za dvoboj s Osijekom.

To su odlične vijesti za trenera Mislava Karoglana jer Niko Sigur i Emir Sahiti propuštaju važnu utakmicu SuperSport HNL-a u Opus Areni zbog tri žuta kartona. Zbog ozljede koju je zadobio u završnici utakmice s Rijekom na Poljudu Karoglan ne može računati ni na Marka Livaju, a nema niti Ismaela Dialla koji ima obveze na Afričkom prvenstvu s reprezentacijom Obale Bjelokosti.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.