klupsko sp

Ovim videom izbornik Dalić pokazao koliko mu znači Modrićev uspjeh

17.12.2017 u 09:44

Bionic
Reading

Luka Modrić najbolji je igrač svjetskog klupskog prvenstva koje je u subotu zaključeno Realovom pobjedom 1:0 nad brazilskim Gremiom

Madridski Real po šesti put, a treći put u posljednje četiri godine, osvojio je naslov svjetskog klupskog prvaka nakon što je u subotnjem finalu FIFA klupskog prvenstva svijeta odigranom u Abu Dhabiju pobijedili brazilski Gremio 1:0. 

  • +15
Finale klupskog SP-a, Real Madrid - Gremio Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Matthew Childs

Pobjednički pogodak postigao je Cristiano Ronaldo, no jedan je drugi igrač obilježio ovu utakmicu. Ustvari ne samo utakmicu, već i cijeli turnir a to je naš Luka Modrić.

Modrić je s Real Madridom ove godine osvojio pet trofeja, a ovo mu je treći naslov svjetskog prvaka s 'kraljevskim klubom'.

'Kada igraš svaki dan niti ne razmišljaš o tome, nisi niti svjestan toga. No, na kraju ćemo se sjetiti svega što smo napravili', rekao je 32-godišnji vezni igrač.

Za tjedan dana Real Madrid igra protiv Barcelone.

>> Svi se slažu: s ovakvim Modrićem Real leti, a Marca ima genijalnu ideju

'Idući cilj je nova titula. U dobroj smo seriji, nadam se da ćemo to pokazati protiv Barcelone i smanjiti bodovnu razliku za njom', zaključio je Modrić.

S pohvalama se nadovezala i Marca.

'Luka je pokazao najbolju verziju sebe, kao u Cardiffu i kao u mnogim bitnim utakmicama. Nikad mu neće dati Zlatnu loptu, to je sigurno. Onda trebaju izmisliti novu nagradu 'Don Luka Modrić', napisali su u Marci uz dodatak.

'Kad Modrić igra, Real leti'.

Na finalnoj utakmici bio je i hrvatski izbornik Zlatko Dalić, koji je i ovom prigodom pokazao koliko mu znači posao kojeg se primio početkom listopada. Osim što je uživo gledao sjajno izdanje svog kapetana, mogao je s Modrićem, ali i Mateom Kovačićem popričati te čuti njihove dojmove.

Ali i nama prenijeti ovacije koje je Luka Modrić dobio prilikom preuzimanja nagrade za najboljeg igrača turnira.