cijena? sitnica...

Ovim transferom Barcelona će se spasiti, a Mourinho dobiva omiljenog igrača

27.03.2017 u 14:51

Bionic
Reading

Vijest je iz kategorije 'vjerovali ili ne', ali kad je u pitanju Jose Mourinho, sve je moguće. Trener Manchester Uniteda navodno je Barceloni ponudio 200 milijuna eura za Neymara, a njemu čak 25 milijuna eura godišnje plaće!

Prvo je u petak u Zagrebu nagovarao Ivana Perišića da dres Intera zamijeni onim Unitedovim, pa je na utakmici Hrvatske i Ukrajine snimio Marcela Brozovića... Da, Portugalac je u Zagrebu 'mutio' oko hrvatskih reprezentativaca, a tportal.hr je detalje donio u priči Doznali smo nove detalje Mourinhova posjeta Zagrebu; ako je ovo točno…

Nije prošao ni dan, a pozadina Mourinhova izleta u Zagreb je razotkrivena. Ako Perišić potpiše za Barcelonu, što je vrlo vjerojatna opcija, Jose Mourinho u momčad Manchester Uniteda dovodi - Neymara!

Spreman je portugalski stručnjak pristati na sve uvjete Barcelone i dat će čak 200 milijuna eura za odštetu, a Neymaru (25) nudi godišnji ugovor od 25 milijuna eura (čak devet više od onog što Brazilac trenutno ima u Barci), a daje mu i dres s brojem 10 na leđima (to znači da na kraju sezone kapetan Uniteda Wayne Rooney definitivno odlazi s Old Trafforda!).

U Barceloni neće previše razmišljati, ne zato što im Neymar nije važan. No klub financijski ne stoji baš najbolje i u ovom trenutku važniji im je novac, a 200 milijuna eura je cifra kojom mogu kvalitetno popuniti momčad - ako uzmu Perišića za 60 milijuna od Intera - ostat će im dovoljno za još koje pojačanje.

Mourinhov problem se zove PSG, francuski je prvak najveći konkurent u utrci za Neymarom. Parižani također imaju neograničen budžet, no pitat će se nešto i Brazilca. A Neymarov je glavni uvjet taj da njegova nova momčad igra Ligu prvaka. I tu je PSG u blagoj prednosti jer United čeka neizvjestan završetak sezone, barem što se plasmana u europska natjecanja tiče.

Mourinho na Old Traffordu želi vidjeti i francuskog internacionalca, trenutno napadača madridskog Atletica Antoinea Griezmanna jer nije sigurno hoće li ostati Zlatan Ibrahimović. U najozbiljnijim je kombinacijama Marcelo Brozović, za kojeg je Portugalac spreman platiti 50 milijuna eura, pa ispada da će Jose Mourinho Unitedovim novcem ovog ljeta spašavati Barcelonu i Inter...