oduševljava u engleskoj

Ovim potezom natjerao je izbornika Dalića da mu pošalje poziv za reprezentaciju

23.10.2017 u 06:35

Bionic
Reading

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom 9. i 12. studenog utakmice su dodatnih kvalifikacija za odlazak na SP u Rusiji sljedeće godine, a ovog ponedjeljka izbornik Dalić otkrit će na koje igrače raučna za te okršaje protiv Grčke

Izbornik Dalić po prvi će put ponuditi svoj popis reprezentativnih kandidata, na koje računa u okršajima protiv Grčke. Jer, iako je vodio Hrvatsku u Ukrajini, Dalić je došao na 'gotov čin' jer imao je igrače koje je na posljednje okupljanje pozvao sada već bivši izbornik Ante Čačić.

  • +12
Nikola Vlašić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U prvom razgovoru za tportal, nakon što je odlučeno da će voditi utakmice i u dodatnim kvalifikacijama, Dalić je najavio promjene u sastavu, pa bi se na popisu koji će tijekom ponedjeljak ugledati svjetlo dana trebali pojaviti i jedan novi, ali i neki stari, igrači. 'Stari' su Ante Rebić, Marin Leovac i Ivan Strinić, dok je novi Nikola Vlašić.

Vlašić, kojeg je nedavno koristio izbornik U-21 selekcije Nenad Gračan, sjajno igra u Evertonu te je po mišljenju mnogih navijača 'plavih' iz Liverpoola, i jedan od najboljih igrača momčadi. Na Vlašićevu žalost, Evertonu ne ide dobro i već pet posljednjih utakmica ne zna za pobjedu. Posebno bolan bio je nedjeljni poraz na domaćem stadionu od Arsenala (2:5), zbog čega je treneru Koemanu pozicija na vrlo klimavim nogama.

Ipak, domaći su navijači pronašli utjehu u genijalnim potezima našeg Vlašića, pa su puni pohvala na društvenim mrežama. A potez koji ih je oduševio sigurno je vidio i izbornik Dalić, pa ne sumnjamo da će najavljeni poziv i realizirati.

Bivši Hajdukov veznjak u tom je prodoru prošao Alexandrea Lacazettea, a potom i Seada Kolašinca te Nacha Monreala. Jedino je šteta što nije dobro dodao suigraču Dominicu Calvertu-Lewinu.