TOTALNO VAN KONTROLE

Ovako bijesnog Cristiana Ronalda nikad nismo vidjeli; društvene mreže užarile se zbog čistog pogotka Portugalca koji nije priznat

28.03.2021 u 09:25

Bionic
Reading

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo bijesan je izašao s utakmice između Srbije i Portugala (2:2) u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru

Obje reprezentacije nakon dva odigrana kola imaju po četiri osvojena boda, no sve je moglo biti drugačije da su suci u samoj završnici utakmice priznali gol koji je postigao Ronaldo.

Naime, Portugalac je iskoristio pad koncentracije u obrani Srbije i uspio je loptu poslati u gol, no domaći nogometaš Mitrović izbio je loptu klizećim. Iako je lopta već prešla gol liniju, suci to nisu vidjeli i nisu priznali Ronaldu regularan pogodak.

  • +5
Srbija - Portugal, kvalifikacije za SP 2022. u Kataru Izvor: EPA / Autor: MIGUEL A. LOPES

Portugalac je odmah počeo sa slavljem, ali pomoćni sudac nije reagirao zbog čega je Ronaldo žestoko protestirao i dobio žuti karton. Ubrzo nakon toga bacio je kapetansku traku, mahao je rukama kao da je kraj i krenuo s travnjaka dok je još utakmica trajala, a cijelu situaciju pogledajte OVDJE.

Inače, Nije moglo biti ni VAR provjere jer u kvalifikacijama za SP ne koristi se videotehnologija.