I ENRIQUE KOMENTIRAO

Ovakav rasplet malo tko je očekivao, Mbappe na treningu uz 16-godišnjeg brata

18.08.2023 u 18:44

Bionic
Reading

Nakon tjedana natezanja s čelnicima PSG-a, a koji su mu izrekli i zabranu treniranja s momčadi, jer nije pristao na produženje ugovora, Francuz Kylian Mbappe ipak se priključio igračima koje vodi Luis Enrique

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, 24-godišnji Kylian Mbappé pojavio se na treningu PSG-a iako je posljednjih tjedana imao brojne nesuglasice s upravom kluba. Činilo se kako je na izlaznim vratima i kako je pitanje trenutka kada će napustiti PSG, no sada se pridružio momčadi.

Naime, čelnici kluba su mu postavili ultimatum i tražili ga da potpiše produženje ugovora. Francuz to nije učinio, klub ga je suspendirao i izgledalo je kao da će Mbappé već ovog ljeta napustiti Pariz, odnosno priključiti se madridskom Realu.

Ali nije se niti to dogodilo. Tko zna, možda su u dogovoru pa da Mbappé sljedećeg ljeta dođe besplatno, ili će ovaj klasni napadač ipak pristati na novi, sigurno još bogatiji ugovor.

Ali dok se ta priča ne rasplete, Kylian Mbappé trenira s momčadi, a kao što vidimo na fotografiji, osmijeh mu ne silazi s lica. Na fotografiji društvo mu radi 16-godišnji brat Ethan Mbappé, također igrača PSG-a.

'Koliko sam vidio na treningu, Mbappé je u savršenoj formi. Željan je i vrlo dobro raspoložen. Jako sam sretan što na raspolaganju imam igrača svjetske klase kao što je Kylian', rekao je trener pariške momčadi Luis Enrique.