sÂM JE PRELOMIO

Kylian Mbappe donio konačnu odluku: tko će biti razočaraniji, PSG ili Real?

10.08.2023 u 17:18

Bionic
Reading

Ovaj sjajni 24-godišnji francuski napadač, kojeg je Real htio dovesti još prošlog ljeta, donio je odluku gdje će provesti sljedeću sezonu

Naime, nakon što je Mbappé odbio produžiti ugovor s PSG-om, jer aktualni mu istječe u ljeto 2024. godine, čelnici PSG-a odlučili su ga udaljiti iz momčadi. Uz nadu da će Real posegnuti u džep te isplatiti traženih 250 milijuna eura.

Međutim, prema informacijama koje stižu iz francuskih medija, napadač PSG-a odlučio je sezonu odraditi u Parizu, pa čak ako treba i sjediti na tribini.

Inače, za Mbappéa su bili zainteresirani u Saudijskoj Arabiji, nudili mu vrtoglavih 300 milijuna eura za sezonu, ali on je to odbio.

Naravno, možda to sve radi u dogovoru s Realom, koji će ga pričekati još godinu dana, te mu možda i na konto toga isplatiti veću plaću. No, možda ni u Realu nisu znali za ovu Mbappéovu odluku, pa se s pravom mogu pitati, u kakvom će im stanju Mbappé, koji tako ne bi odigrao utakmicu više od godinu dana, doći?

Osim toga, ako je Perez već skupio novac za odštetu, a sigurni smo da bi i prodaja dresova išla 'k'o luda', možda su i u Madridu razočarani ovakvom njegovom odlukom.

U svakom slučaju, PSG će imati još godinu dana neplaniranog izdatka.