NI PSG-OVI NISU SRETNI

Ovaj Mbappeov potez za svaku je osudu; Realovi navijači žele nekog drugog

14.08.2023 u 16:23

Bionic
Reading

Iako su mu čelnici PSG-a još prošlog tjedna objasnili ako ne produži ugovor, neka napusti klub, Kylian Mbappé nije se pojavio na sastanku dogovorenog datuma. I izgledalo je kao da 24-godišnji francuski napadač odlazi iz Pariza. Naravno, jedini tko ga je spremno čekao bio je madridski Real

Mbappé je bio taj koji je odbijao potpisati produženje ugovora s PSG-om. A sve, tako se barem činilo, s pretpostavkom kako bi idućeg ljeta besplatno preselio u madridski Real.

Međutim, u pariškom su ga klubu odlučili suspendirati te mu zabranili treniranje s momčadi. Osim toga, nisu ga uspjeli ni unovčiti na nogometnom tržištu, te je Mbappé subotnju utakmicu s Lorientom (0:0), odgledao s tribina.

Ipak, kako javlja L'Equipe, objavio je vijest kako je Mbappé prihvatio ponuđeno i pristao je potpisati novi ugovor s francuskim prvakom.

Naravno, ni PSG-ovi navijači nisu sretni, jer uvjereni su da je Francuz ovim odugovlačenjem samo htio isposlovati bolje osobne uvjete.

Dakle, sada je postalo jasno da će Mbappe ostati u PSG-u, unatoč tome što su ga mnogi već vidjeli u dresu Real Madrida, a navijači španjolskog velikana sada su već ohladili i od predsjednika kluba Florentina Pereza traže dovođenje drugog napadača, za kojeg vjeruju da bi pristao odmah doći.

Riječ je o napadaču Napolija, 24-godišnjem Nigerijcu Victoru Osimhenu, koji je u 101 utakmici za Napoli zabio 59 golova. Osim toga, prošle je sezone bio jedan od najzaslužnijih u Napolijevom osvajanju scudetta.