MAESTRO

Ovakav igrač se rađa jednom u sto godina! Luka Modrić danas se bori za ulazak u povijest. Samo korak ga dijeli od nevjerojatnog dostignuća...

30.04.2022 u 09:08

Bionic
Reading

Sevilla je sinoć u utakmici 34. kola La Lige osvojila mršavi bod protiv Cadiza i dovela Real Madrid do situacije da eventualnom današnjom pobjedom protiv Espanyola na svom stadionu (16:15 sati. MAXtv, Arenasport 6), četiri kola prije kraja i matematički potvrdi naslov prvaka

Bez obzira na rezultat Barcelonine utakmice s Mallorcom Kraljevski klub bi mogao početi slavitijer bi otišao na nedostižnu prednost.

Taj bi uspjeh Marcela učinio najtrofejnijim igračem u povijesti Reala. Bio bi mu to 24. trofej! Karim Benzema bi došao do 21. trofeja i trećeg mjesta, dok bi kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić izbio na peto mjesto s 18 osvojenih trofeja.

Luka je u Real stigao 2012. godine i od tada osvojio tri naslova svjetskog klupskog prvaka, četiri Lige prvaka, dva španjolska prvenstva, četiri španjolska Superkupa, tri europska Superkupa i jedan Kup kralja. Naklon do poda!

Utakmica Real Madrid - Espanyol počinje u 16:15 (MAXtv, Arenasport 6).

Standings provided by SofaScore LiveScore