nevjerojatan talent

Ovaj čovjek stoji između Hrvatske i osvajanja Davis Cupa: Pun zastrašujućih majstorija...

19.10.2018 u 17:12

Bionic
Reading

Gael Monfils vratio se na teren nakon ozljede i bit će velika prijetnja Hrvatskoj ako nastupi za Francusku u finalu Davis Cupa...

Predvođeni Paireom i Poullieom Francuzi nisu izgledali impresivno u polufinalu Davis Cupa protiv Španjolske za koju nije igrao Rafael Nadal, što je bio i presudni faktor u tom dvoboju.

No, s oporavljenim Jo Wilfriedom Tsongom i Gaelom Monfilsom bit će to sasvim drugačija reprezentacija u Lilleu od 23. do 25. studenog, jer ako najveće francuske zvijezde do tada ostanu zdrave, s njima će Čilić, Ćorić i društvo zasigurno imati mnogo problema.

Posebno impresivan povratak na teren bio je Monfilsov. Da 32-godišnji bivši TOP 10 tenisač može zaista pogoditi iz nemoguće situacije pokazao je već prije nekoliko tjedana u Pekingu protiv Verdasca.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Ovih dana Gael je ponovo zablistao. U meču sa sunarodnjakom Tsongom izveo je akrobatski udarac kroz noge u skoku koji malokoji tenisač može izvesti.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Ono što najviše zabrinjava je to što su Monfilsovi rezultati sve bolji i konstantniji iz tjedna u tjedan pa Yannick Noah jednostavno nema izbora nego pozvati ga na posljednji dvoboj u povijesti Davis Cupa, što će učiniti spektakl protiv Hrvatske još atraktivnijim...

  • +13
Polufinale Davis Cupa, Hrvatska - SAD, Borna Ćorić - Frances Tiafoe Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX