ancelotti u velikom problemu

Ova je vijest posve slomila Garetha Balea; nekad se u Realu ne bi ni osvrnuli na to, ali sada su svi zabrinuti

18.09.2021 u 16:56

Bionic
Reading

Velški nogometni reprezentativac Gareth Bale s velikim je veseljem dočekao povratak Carla Ancelottija na klupu Kraljevskog kluba, jer nakon povratka s posudbe iz Tottenhama, brzonogom krilnom napadaču, a koji je u 2013. godine stigao u Real, napokon je krenulo

Za madridski Real dolaze naporni dani, jer osim u domaćem prvenstvu, Kraljeve čekaju i utakmice u Ligi prvaka. Prvu, a bilo je to gostovanje kod milanskog Intera odradili su na najbolji mogući način, to jest pobjedom kod Intera (op.a. bilo je 1:0) i tri osvojena boda.

Međutim, takav ritam iziskuje i veliki broj igrača, no za Carla Ancelottija stigla je loša vijest, jer još prošlog tjedna ozlijedio se 32-godišnji Velšanin Gareth Bale.

Prijašnjih sezona to možda i ne bi bila velika tragedija, jer Bale je često sjedio na klupi ili čak na tribinama, ali se od svog, ali i Ancelottijevog povratka u Real, uspio nametnuti dobrim igrama.

Strahovalo se koliko će ozljeda iziskivati njegovo odsustvo, ali ovakvu vijest nisu očekivali u Realu. Naime, kako prenose španjolski mediji, Bale će prisilno odmarati najmanje dva mjeseca. S time da bi pauza mogla potrajati i puno duže.

Isti izvori navode kako je Velšanin ovu vijest primio vrlo razočaravajuće i da je izuzetno potišten, jer je napokon počeo pružati ono što se od njega očekuje.

Bale je u tri prve utakmice prvenstva (op.a. ozlijedio se uoči 4. kola i okršaja protiv Celte) bio starter te je zabio i jedan gol. Što je bilo dovoljno za osmijeh na njegovu licu.

Nažalost, do petka je opet smrknut....

  • +6
Inter - Real Madrid, 1. kolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI