STROGO ČUVANA TAJNA

Ova je dama Milanovo 'tajno oružje' za Barcelonu

20.02.2013 u 11:01

Bionic
Reading

Večeras se igraju posljednje dvije utakmice prvog kruga osmine finala Lige prvaka, a pogledi svih neutralnih zaljubljenika u nogomet sasvim sigurno bit će usmjereni prema San Siru i dvoboju Milana i Barcelone

Ako ni zbog koga drugog - onda zbog Claudije Romani, talijanske manekenke koju su fotografirali u Milanovom dresu i najavili kao 'tajno oružje' Allegrijeve momčadi. Doduše, ova ljepotica sigurno neće biti na travnjaku, već vjerojatno negdje u svečanoj loži 'šarmera' Silvija BerlusconijaKad već nema -Marija Balotellija, koji je ove sezone već igrao za City, pa sada nema pravo igrati za Milan.

Naravno, ima Allegri igrača koji bi mogli iznenaditi, a pouzdaju se u Milanu u 'odbačenog' Bojana Krkića, koji bi trebao naći dodatni motiv u igri protiv svog bivšeg kluba.

'Znamo da je Barcelona u ovom trenutku najbolja momčad na svijetu, ali moramo pokušati suprotstaviti im se, iako znamo da protiv koga god igraju u prosjeku imaju loptu 65 posto vremena u svom posjedu. Moramo pokušati ograničiti njihov posjed, čineći ih manje opasnima', pojasnio je Milanov trener Massimilliano Allegri na kojem će putu tražiti put prolaska protiv Barcelone.

Zanimljivo, Milan i Barcelona samo su prošle godine igrali četiri puta u Ligi prvaka, ali ni u jednoj utakmici 'crveno-crni' nisu pobijedili.