POMUTNJA U MIAMIJU

Ova fotka tenisača s uljezom srušila je društvene mreže; meč prekinut!

23.03.2017 u 11:49

Bionic
Reading

Na teniskom meču u Miamiju gledatelji i dvojica pomalo zbunjenih igrača svjedočili su rijetko viđenoj pojavi. Naime, meč između Čeha Jana Veselog i Nijemca Tommyja Haasa prekinut je zbog upada uljeza - iguane na teren

Prekid teniskog meča u Miamiju trajao je nešto manje od deset minuta, dok organizatori nisu uhvatili 'neposlušnu' iguanu koja je svojom pojavom uplašila neke gledatelje i organizatore, iako je poznato da nije opasna i da je - biljojed.

No duhoviti Haas iskoristio je priliku te je iz torbe uzeo mobitel i napravio s egzotičnom životinjom – koju mnogi imaju i kao kućnog ljubimca (pogotovo tzv. zelene iguane, op.a.) - 'selfie' kakav se rijetko viđa na sportskim terenima. Svaka čast na ideji i brzoj reakciji! Ubrzo je Haas fotku objavio na svom profilu na Instagramu i, naravno, brzo se proširila društvenim mrežama.

Video na kojem jedan od redara pokušava uhvatiti iguanu za rep te je pokušavaju preplašiti lopticama, brzo se proširio društvenim mrežama, kao i povijesni Haasov 'selfie'.

Dodajmo kako je Haas na koncu poražen od Veselog 6-7, 6-3 i 7-5.

Special selfie @miamiopen , thanks for coming out to watch some Tennis 🎾🦎

Objavu dijeli tommy haas (@tommyhaasofficial)