POTEZ ZA PAMĆENJE

Ova čarolija zapravo je oproštaj Soudanija od Dinama?

12.12.2016 u 09:03

Bionic
Reading

El Arbi Hilal Soudani u nedjeljnom dvoboju protiv Lokomotive po mnogima je postigao najljepši gol ove sezone MAXtv Prve lige. No, je li to bio također i njegov oproštaj sa stilom od Dinama?

Alžirski 29-godišnji napadač provodi svoju četvrtu sezonu u 'modrom' dresu i definitivno je jedan od najboljih inozemnih nogometaša u povijesti zagrebačkog kluba. Zabio je pregršt važnih golova u domaćim i europskih utakmicama, a ovaj posljednji bio je poseban.

Naime, protiv Lokomotive ove nedjelje Soudani je dvaput zabio, no onaj u 89. minuti postignut fantastičnim volejom iz zraka će se pamtiti.

Bio je to po mnogima najljepši pogodak sezone kojim je zaokružio pobjedu 3:1 te još jednom potvrdio da se radi o rasnom strijelcu.

'Jako lijep gol, ali u karijeri sam zabijao i ljepše,' izjavio je zadovoljni Soudani nakon susreta.

Pred Alžircem je još veliki derbi na Poljudu protiv Hajduka u subotu pa zimska stanka u MAXtv Prvoj ligi. Soudani bi prema informacijama koje kruže oko Maksimira vrlo lako mogao biti prodan u sljedećem prijelaznom roku pa bi se ovaj pogodak mogao pretvoriti u svojevrstan oproštaj sa stilom sjajnog napadača od 'modrog' kluba, za koji je igrao maksimalno angažirano svaki put kad bi izašao na teren...