ZANIMLJIVA IDEJA

'Otok' se raspisao o Slavenu Biliću; evo koje je pravilo uveo

01.03.2017 u 14:52

  • +4

Slaven Bilić u Premiershipu

Izvor: Reuters / Autor: Andrew Couldridge

Bionic
Reading

Engleski mediji pišu o novom pravilu koje je u West Ham uveo hrvatski stručnjak Slaven Bilić, a s kojim želi dodatno poboljšati ozračje u klubu

Natezanje s Dimitri Payetom unijelo je dosta nemira u svlačionicu 'čekićara', a nakon što je francuski reprezentativac otišao u Marseille, trener Bilić došao je na zanimljivu ideju kako bi učvrstio zajedništvo u West Hamu.

Tako je u londonski klub uveo pravilo kojeg se moraju pridržavati svi njegovi igrači. Oni se prije treninga moraju rukovati s bilo kime koga sretnu – suigračima, stručnim stožerom, čistačicama, kuharima i drugim djelatnicima koji su vezani uz West Ham.

'Dan prije mogu se međusobno svađati. Neki se čak toliko posvade da više ne razgovaraju. No, drugog dana, kad si daju ruku sve zaboravljaju. Mislim da je to odličan način', rekao je Bilić čije je pravilo privuklo dosta pozornosti na 'Otoku' pa je o njemu govorio za Daily Mail.

'Nekad mi treba i po 20 minuta za rukovanje sa svima, ali to je zdravo, jer nas sve zbližava. Ova sezona je nemirna no borimo se, prolazimo kroz sve zajedno i to samo ojačava ovu sjajnu momčad.'