SCENE IZ MEKSIKA

Teniski meč prekinut, uljez upad platio životom!

01.03.2017 u 08:34

Bionic
Reading

Zanimljiva situacija dogodila se na ATP turniru u meksičkom Acapulcu, a sve je na kraju životom platio jedan insekt koji se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme

U dvoboju prvog kola između Adrianna Mannarina i Taylora Fritza (3:6, 7:6 (5), 6:4), u završnici tie-breaka drugog seta na terenu se pojavio moljac.

Nepozvanog gosta zamijetio je Taylor te ga je američki tenisač pokušao otjerati reketom. No 'uljez' se nije dao, jednostavo nije želio otići. Tko za koliko bi trajalo natezanje između Taylora i moljca i prekid meča da se u cijelu priču nije umiješala dodavačica loptica.

Ona je jednostavno došla do moljca te ga zgazila nogom što je izazvalo uzdahe, smijeh, ali poneki zvižduk s tribina. Američki igrač se samo nasmijao, a mlada djevojka uzela je nesretnog insekta i iznijela s terena.

Taylor Fritz vs moljac

Inače, nije prvi puta da su teniski mečevi prekidani zbog upada na teren, utrčavali su goli ljudi, psi, mačke, insekti svih veličina, ptice, zmije, ali rijetkost je da je to netko platio životom.

Dodajmo kako je Amerikanac meč na kraju izgubio, a posebno je nervozu pokazivao u trećem setu kada je razbio reket što također možete vidjeti u priloženom videouratku.